Sport

AUTOMOBILIZAM – TRKA KOTOR TROJICA

Sve je spremno za start međunarodne brdske auto trke “Kotor – Trojica 2018”, koja je na programu 26. i 27. maja, u organizaciji Auto moto kluba Blažo Smiljanić iz Kotora. Ovogodišnja trka, koja se boduje za prvenstvo Centralno evropske zone, Hrvatske i Crne Gore, posvećena je Tripu Bukilici, bivšem direktoru kluba.

Prva brdska trka ove sezone održana je na stazi Podi – Kameno i na njoj su prva mjesta u svojim klasama osvojili Novljani, Marko Danilović vozač AMSK “Podi” i Nikola Bijelović član AMSK “Crmnica”.

Danilović očekuje još jednu dobru vožnju i smatra da mu je automobil dobro pripremljen.
-Trka Kotor-Trojica je pravi izazov za svakog vozača. Očekujem još jednu dobru vožnju. Dobro smo pripremili automobil i to je dalo rezultate već na prvoj trci na Podima. Trka u Kotoru je stepenica više, gdje će doći vozači sa svih strana ali se nadam da ću i tamo ostvariti dobar rezultat, poručuje Danilović.

Tehnički prijem i verifikacija za međunarodnu auto trku Kotor – Trojica biće održan u petak od 12 do 19 sati, a vanredni tehnički pregled zakazan je dan kasnije.U subotu, u 12 sati je prva trening trka, a 30 minuta nakon završetka prve počinje druga. Svečano otvaranje trke je 27. maja, u deset sati i 45 minuta. Prva trka zakazana je za 11 sati, a druga 30 minuta po završetku prve.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com