DruštvoIzdvojenoTurizam

“ANĐELA”, VATROMET, ENERGIJA BUBNJA, ZDRAVICE U PARKU “BOKA” ZA NOVU 2018.

Novu 2018. u sjajnoj atmosferi, bez ijednog incidenta dočekali su Novljani i njihovi gosti, u srcu grada, u Parku “Boka”. Uspješnu realizaciju dočeka Nove godine  kome je prisustvovalo više hiljada posjetilaca potpisuju  Opština Herceg Novi i  gradska Turistička organizacija.

Nikšićka grupa Senkina đeca podizala je raspoloženje do 23 i 15 uz pop-rock hitove a onda je na scenu stupio Vlado Georgiev, kako je sam rekao “pozitivno euforičan” jer ga je prvi  put kako je objasnio  “neko pozvao da svira za Novu godinu u gradu u koje je rođen”. 
Jedan od svakako najpopularnijih muzičara regiona  uz “Anđelu” je  pozdravio Novu godinu a onda je za bubnjeve je  sjeo još jedan poznati Novljanin,  Dragoljub Đuričić koji je svojim dinamičnim ritmom, energijom balkanske lavine  dao zvučnu podlogu spektakularnom vatrometu.

Novu godinu su  čestitali mladi vaterpolisti Jadrana Carine, kadetski reprezentativci Crne Gore nosioci  zlatne medalje  na Evropskom prvenstvu na Malti 2017.  Turistička organizacija  obezbijedila je   za njih novčane nagrade, a u ime novskih prvaka Evrope zahvalio se kapiten Luka Murišić.

Zdravice su podizane uz besplatno  vino i pivo  a novogodišnje slavlje  završeno je oko dva sata poslije ponoći.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com