Kultura

”Alexandra” u Dubrovniku

U Novom koji je domaćin  Filmskog festivala  – treba zabilježiti da će u Dubrovniku velika internacionalna ekipa sastavljena od filmskih radnika i glumaca iz Indije, Amerike, Engleske, Slovenije, Srbije i Hrvatske 24. Januara početi snimanje filma  Aleksandra čiji je glavni producent  ‘Star Life Pictures’.

Riječ je filmskom spektakl, impozantnoj epskoj priči koja nas vraća u vrijeme stare Grčke, prateći putovanja mlade spartanske princeze Aleksandre u borbi protiv zlih sila, kako bi ljudima vratila mir.Producenti su obećali da će  vizualnim efektima i digitalnim setovima napraviti svojevrsnu revoluciju i gledaoce  vratiti u vrijeme antičke Grčke, 400 godina prije Hrista, kao da se radnja događa danas.

Podsjetićemo i Herceg Novi je sve privlačniji filmskim stvaraocima a proteklih nekoliko godina, poslije pauze nakon Oriđinala Živka Nikolića, ovdje snimane scene nekoliko popularnih televizijskih serija Zdravka Šotre, kratki filmovi Novljanina Ivana Salatića, a s najvećim nestrpljenjem očekujemo ove godine premijer filma Igla ispod praga Ivana Marinovića čije je snimanje lani završeno na Luštici.

[social_share][social_share_list]

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com