Društvo

20. REDOVNA SJEDNICA SO HERCEG NOVI: PRED ODBORNICIMA DNEVNI RED SA 19 TEMA

Za sutra je zakazana 20. redovna sjednica SO Herceg Novi. Na dnevnom redu je 19 tačaka,a sjednica će početi raspravom  o inicijativi za izglasavanje povjerenja predsjedniku Skupštine opštine, Andriji Radmanu.

Inicijativu je pokrenuo odbornik Novske liste Miloš Konjević, a prihvatio je predsjednik Skupštine tražeći da Konjević to predloži u formi zaključka, što je urađeno. Odbornici će između ostalog raspravljati o izmjenama Odluke o Budžetu, u skladu sa reorganizacijom lokalne uprave. Tu su i  predlozi odluka o izmjenama DUP-a  „Stara-Banja-Igalo“, utvrđivanju lokacije za rekonstrukciju Parohijalnog doma Srpske pravoslavne parohije Kućanske, Planu zaštite i spašavanja od zemljotresa, o oslobađanju plaćanja naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta Fondacije “Aleksandar Duković”, odluke o podizanju spomen ploče Sv. Leopoldu Mandiću na Škveru, kao i o aktuelnim dešavanjima u Dnevnom centru Igalo.

Odbornici će razmatrati i izmjene i dopune Odluke o organizovanju Javnog radio difuznog servisa Radio televizija Herceg Novi na koje je saglasnost dala predsejdnica Opštine. Kao dopuna prvobitno predloženog dnevnog reda sjednice su i još dvije tačke- predlog odluke o zaduženju opštine i dopuna Odluke o određivanju naziva naselja, ulica i trgova.

Sjednica počinje u 8 i 30 a prenosi je Radio Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com